FÖR DIG SOM ALLTID SÄGER "JAG HAR INTE TID"

Det är nästan omöjligt att hinna med att bolla familje/partnerliv, jobb, fritidsintressen och förpliktelser som kalas, konfirmationer och föräldramöten. Problemet är att alldeles för många tror att detta är så livet är. Vi nöjer oss med att rasa i säng varje kväll av utmattning, och inte ens hinna reflektera om vi ens haft en bra dag. 

Jag har varit där, i romantiseringen av "jag har så mycket att göra" där jag inte hade någon fritid, och trots jag jobbade så mycket hände knappt ett skit, jag bara gick runt i samma spår hela tiden. 

Framgången är inte att jobba mest, utan att jobba smartast. Att skapa en väg där du INTE behöver jobba ihjäl dig för att få loss tid och pengar, utan skapa extrainkomster som ger dig det, utan att bli överväldigad eller "kunna mycket". 

Vinsten blir TID, som faktiskt är det viktigaste vi har. I denna video och guide, får du massor av idéer på hur du kan omvandla en kunds problem, till en kurs.  

Så hittar du DITT kursämne

Är du nyfiken på om du kan släppa en webbkurs? I denna video och guide får du mängder av tips på hur du kan komma igång. 

Detta kommer du få med dig: 

  • Hur du omvandlar kunskap eller erfarenhet du har, till en kurs. 
  • Hur du hittar det perfekta ämnet, utifrån problem/frågor du brukar få i ämnet. 
  • Hur du hittar den exakta målgruppen för kursen. 
  • Vad pain points är, och varför du bör ha koll på dessa. 
  • Hur dina värderingar spelar in i din kursidé. 

... och mycket mer! 

VIKTIGT: Denna tjuvkik finns bara i begränsat antal, så anmäl dig bums om du inte vill missa den. 

Direkt när du klickat på "Jag vill se!", kommer du till sidan där du kan kika på videon och ladda ner guiden. Inga hemliga villkor! 

Förbinder jag mig på något?

Inte alls, detta är helt gratis! Du skriver bara in ditt namn och email, och får sedan värdefulla tips för att skapa en egen webbkurs. Jag hatar själv spam-mail, så lovar att du kommer slippa det! Du kan när du vill säga upp tipsmailen från mig i slutet av varje email. 

OM EMELIE BERNBORG (f.d Ohlsson)

❥ Född 1987 i Helsingborg
❥ Mamma till Freya, född i mars 2020, gift med Philip. 
❥ Jag var med i tsunamin 2004, där jag förlorade min syster Paulina som var 9 år. Hela familjen åt frukost på stranden i Khao Lak när det hände, och tragedin har blivit min största drivkraft att hjälpa och inspirera andra. 

❥ Jag startade företag 2008, och som 23 åring blev jag chefredaktör till min egen fototidning. Jag har också jobbat som ambassadör för Canon, gjort videoavsnitt till stora sponsorer och föreläst på Fotomässan i många år. 2010 släppte jag min första webbkurs, och har sedan dess sålt över 15 000 webbkurser genom åren. 2020 släppte jag mitt första program i att lansera webbkurser, Next level program, som över 90 medlemmar gick. 

Fyll i formuläret för att se video och ladda ner pdf direkt, inga hemliga villkor! 

Inga hemliga villkor, du får tillgång till video och pdf direkt när du fyllt i formuläret!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.